RSS

Sylvesterloppet del 2 (4)

29 Dec
Sylvsterloppets herrsegrare 1997 ur GT.

Sylvesterloppets herrsegrare 1997 ur GT.

Ett av de första åren jag sprang Sylvesterloppet blev det resultat problem. Att tala om Skandal med tider och placeringar är en underdrift! Inte en enda person i hela loppet fick rätt tid och placering. Arrangörerna fick fråga från scenen, i vilken ordning de tio första kom in i mål!

Det tio första brukar de flesta arrangörer klara att placera men inte Sylvesterloppet det året. Dessutom hade något ljushuvud plockat upp tidlapparna, som satt på ett pappersspett, en liten bunt i taget! Därefter parat ihop med tidslistan. Det medförde att de som var före i mål i den bunten, hamnade efter i resultatlistan. Inte en enda person i hela loppet fick rätt tid och placering! Det är det man betalar anmälningsavgiften till: Tid och placering!

Nä, se det gick inte!

Jag var förbannad och ringde upp och förklarade att jag ville ha anmälningsavgiften tillbaka! Nä, se det gick inte!Jag kunde få en tävlingskalender gratis (den kostade normalt 10kr!) om jag hämtade den i Solvikingarnas kansli!

Det dröjde många år innan jag tävlade för den klubben!

Damsegrare i Sylvesterloppet 1997 ur GT.

Damsegrare i Sylvesterloppet 1997 ur GT.

Började träna Solvikingarna 1989 och blev omedelbart tillfrågad om jag ville vara med i tävlingsledningen! Där var jag sedan med i många år och röjde. Så som Sylvesterloppet skötts fick inte fortgå!

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 29 december, 2012 i Löpartävlingar

 

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: