RSS

Camp Molloy del 3 (19)

07 Jan

Klädsim

Som andra fystest gällde det att simma 300 meter klädsim och sedan dyka ner tre meter och hämta en docka. De allra flesta klarade det med eller utan problem.

Hänga i stång

Därefter skulle man hänga så länge som möjligt i en stång. Man fick hänga i en arm också för att vila en arm i taget. Det var inte min gren och jag gav snabbt upp. Där var några extrema personer som verkade kunna hänga hur länge som helst. En oerhört atletisk tjej hängde i cirka elva minuter men hon kom sedan inte med i äventyret. Men allra värst var Eric Bremberg som hängde i tretton minuter! Efteråt fick jag se hans händer, han hade ingen hud kvar!

Camp Molloy Eric (Bremberg) ur Expressen.

Camp Molloy Eric (Bremberg) ur Expressen.

En mil med tjugo kilos packning

Den sista fystestet var att förflytta sej tio kilometer på kortast möjliga tid, med 20 kilos ryggsäck! Den fylldes upp så att alla fick exakt samma tyngd på säcken. Orättvist tycker jag, då några av tjejerna inte vägde mer än 50 kilo. Thomas Pehrson vägde säkert över 90!

Detta var min paradgren, trodde jag, men hur skulle jag lägga upp taktiken? Det var snö, halt och kallt på den kuperade två kilometersrundan, som skulle klaras av fem gånger. Jag bestämde mej för att börja springa och se hur länge jag orkade! Efter mitt uppträdande som ”rosapantern” på Beep-testen, hade jag fått en egen hejarklack bland funktionärerna. Med det stödet gick det fint med löpningen hela tiden och jag vann även denna gren!

Dagens Aktivitet: AT en timme på en 35 kilos cykel!

 

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: