RSS

Camp Molloy del 4 (19)

08 Jan

Tackade därför nej!

Efter några dagar ringde arrangörerna! -”Dej vill vi ha” fick jag besked om. Vi började att prata om de ekonomiska förutsättningarna. Alla deltagarna skulle få 5 000 kronor i månaden! Det räckte inte till mina fasta utgifter och skulle det bli flera månader i Australien, skulle jag gå för mycket back.

Tackade nej igen!

Det var väl inte det svaret de hade väntat så de blev nog lite paffa. Personen som jag pratade med skulle kolla med ekonomi avdelningen och återkomma. Mycket riktigt återkom de ett par dar senare och gjorde ett specialarrangemang med lite bättre betalt för mej! -”Inte tillräckligt” sa jag men bad att få några dagar på mej för att kolla efter egna sponsorer.

Egna sponsorer!

Tog kontakt med chefen på jobbet och med chefredaktören på GT för att presentera min situation. Båda två var välvilligt inställda och erbjöd mej ekonomisk hjälp! Tog så kontakt med mina bästa vänner, för att få deras syn på saken. Både P-A Bäcklund och Håkan Palmqvist sa:

-”Kör”! Så då gjorde jag det! Jag antog äventyrsutmaningen! Antagligen enda chansen att komma till Australien och tävla i multisport, under min livstid! 

Sponsorer för Camp Molloy!

Sponsorer för Camp Molloy!

Dagens Aktivitet: 75 minuter Varierad backträning.

 

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: