RSS

Camp Molloy del 5 (19)

09 Jan

På nyårsdagen 2003 flög vi ner till Australien.

Va, är det redan tio år sedan? När jag tog taxin ut till Arlanda tidigt, tidigt på morgonen var det 20 minusgrader. Vi hittade varandra på flygplatsen men uppmanades att inte tala med varandra. Vi skulle inte bli vänner med varann – det är dålig TV! Vi flögs från olika platser men hamnade i Frankfurt allihop. Samma sak här, vi uppmanades att inte tala med varann. Senare mellanlandade vi i Singapore för vidare transport till Sidney.

Därefter inrikesflyget till Cairns och vidare i Jeepar till Port Douglas för övernattning och träning av att klättra med rep. Men eftersom det bara var vi som skulle till Cairns och alla flög ensamma drogs vi som flugor till varann. Det var en jäkligt lång resa innan vi nådde Port Douglas, 24 -25 flygtimmar vill jag minnas! Det blev varmare och varmare närmare resmålet vi kom, det var 42 grader varmt när vi kom fram. Kläderna byttes från vinterkläder som jag haft i Stockholm till minsta möjliga.

Australiens karta ser ut så här!

Australiens karta ser ut så här!

När vi var i Port Douglas var sista chansen för pressen att intervjua oss. Det var personliga intervjuer med alla tävlande, 17 stycken av de stora kvällstidningarna. Där gick arrangörerna igenom all packning vi hade med oss för att kassera sådant som inte fick synas i bild vid TV sändningarna, det fick inte finnas någon företagslogga på något som inte tillhörde Sponsorerna till TV-serien Camp Molloy! Jag fick det mesta utsorterat i packningen!

!7 nya äventyrare ur Expressen/GT

17 nya äventyrare ur Expressen

Dagens Aktivitet: 22 kilometer cykel, 60 minuter Innebandy.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 9 januari, 2013 i Löpupplevelser

 

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: