RSS

Tävla del 2 (7)

23 Mar

Det finns 100-tals om inte tusentals tävlingar att välja bland. Det går numera att hitta tävlingar hela året runt. De allra flesta är små, små men även det har sin charm. Eftersom de stora etablerade tävlingarna är bra på marknadsföring så blir det inte mycket utrymme kvar till de små.

Fördelen med de små är att det blir mycket mer familjärt. Om du kommer dit år efter år så lär du snart känna de allra flesta som är med. Jag brukar kalla det att jag åker på en släktträff, alla har något gemensamt som förenar. I detta fallet är det att träffa kompisar och grannar som alla har löpningen gemensamt.

Men hur hittar man alla små och ibland udda arrangemang? Ja, ibland är det bara via mun till mun metoden! Då gäller det ha stora öron! De lite större har i allmänhet någon sorts marknadsföring via reklamblad, anslagstavlor, tidningsannonser eller hemsidor. Många idrottsföreningar har egna små lopp, för att få arrangera löpartävlingar i Sverige måste arrangören vara registrerad som förening.

Numera finns det hemsidor som försöker förmedla alla de lopp som finns spridda över vårt avlånga land. De allra flesta små lopp finns i allmänhet att finna på funbeat:s hemsida.

Några mindre lopp i väst Sverige!

Några mindre lopp i väst Sverige!

Dagens Aktivitet: Två och en halvtimme LSD i terrängen i Skatås.

 

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: