RSS

Min blogg

29 Mar

Jag är ganska stolt över min blogg. I den tar jag upp frågor kring löpning både ur en aktiv och ur en tränares synpunkt. Kompletterar med olika ”upplevelser” som jag varit med om i mitt löparliv. Det som speciellt gör mej glad, är att det med tiden blivit en faktasamling, över vad man bör tänka på som löpare, förhoppningsvis framställt med ”glimten i ögat”!

Del av min hemsida; rosapantern.com

Del av min hemsida; rosapantern.com

Blogginlägg

Jag lägger in ett inlägg och en bild varje dag. Från bloggsidan kan du sedan manövrera runt bland alla inlägg. De fem senaste är synliga. Vill du kolla bakåt finns det inlägg i respektive månad, 10 månader tillbaka. Om du är speciellt intresserad av någon av de 25 kategorierna är det bara att trycka på den aktuella kategorin så kommer alla inlägg i det ämnet upp. Dessutom har varje inlägg olika ”taggar”, etiketter, som du längst ner på inlägget, kan klicka dej vidare på!

Jag är som sagt ganska stolt över min blogg!

För egen del har jag kompletterat bloggen längst ner med den aktivitet som jag själv utfört under dagen. Man måste ju före gå med gott exempel och själv göra det man rekommenderar andra att göra. Med Dagens Aktivitet följer jag §2!

Dagens Aktivitet: 40 minuters upptäcktslöpning.

 

Etiketter: , , , , ,

Ett svar till “Min blogg

 1. suneson

  27 augusti, 2013 at 10:17

  Du har all anledning att vara stolt över din blogg. Har missat denna pärla, upptäckte den först idag, 27 augusti. Det får bli ett bokmärke.
  Keep on running!
  Björn

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: