RSS

Eksjö Stadslopp dan efter

01 Jun

Ja det var Stadsloppet igår. Har vilat ut efter en lång nattlig bilfärd.

Eksjö Stadslopp

Gårdagen var trevlig. Arrangemanget är väldigt rutinerat och bra!  Nästa år firar loppet 30-års jubileum och då verkar det bli flera nyheter. Jag pratade med tävlingsledningen efteråt och de talade om tidtagnings-chips, masterklass, resväska och drickaback att släpa med sej! Bra att de inser att lokala löpartävlingar ska vara så festliga som möjligt för att locka fler löpare och större publik!

Jag försökte att bidraga till att höja stämningen längs banan genom att hälsa på publik längs banan och ibland inne i trädgårdarna. Det är så att ju roligare du gör dej desto roligare får du själv. Jag har jag dessutom sprungit loppet så många gånger så jag har ett grundmurat ”dåligt ryckte” att göra bort mej!

Eksjö Stadslopp fotograf var en välvillig ur pubilken.

Eksjö Stadslopp fotograf var en välvillig ur publilken.

Eksjö Stadslopp, fotografens son

Eksjö Stadslopp, fotografens son

Stockholm Marathon

Sitter och tittar på Stockholm Marathon i TV4. Å jag bara undrar: Vad håller svensk långdistanslöpning på med? Bara afrikaner i alla klasser, totalt, SM på dam- och herrsidan! Jag måste berömma Lennart Julin, samtalspartnern i studion och Magnus Bergman som riktigt bra kommentatorer! Däremot var både den tvådelade bilden och övriga i programmet inte så lysande. Å bara för att man har hoppat högt över en ribba betyder inte att man ska vara med i TV!

Å kan någon förklara varför loppet ligger på våren?

Dagens Aktivitet: Löpning i 85 minuter

 

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: