RSS

Åsaloppet 2013

06 Jul

Grattis Åsa IF

Åsaloppet – det här var riktigt bra! Fantastiskt väder, ja det var kanske inte är Åsa IF:s förtjänst men vädergudarna var på ett strålande humör! Folkligt och festligt var det på tävlingsområdet, mycket folk och allt väldigt bra placerat på ett litet intimt område. Start och mål var i utkanten på ”tävlingscentrum”, för att komma till omklädningsrummen var det bara 16 (!?) meter. Den viktigaste ingrediensen var utan tvekan den snabbpratande speakern, enligt initierade källor känd från radio. Jaja, jag ska inte glömma funktionärerna, heder åt ett fantastiskt arbete! Det enda som behöver förändras är starten, det kan inte vara en kurva åtta (!) meter efter startlinjen!

Tävlingsområdet i Åsaloppet.

Tävlingsområdet i Åsaloppet

Är det bra arrangemang, så blir dessvärre för mej, startfältet starkt. När dessutom Löp & Sko kommer med några riktiga kanoner så blir det bara att lägga sej i kön och hoppas att inte all publik redan gått hem! Gamla Svenska Mästare blev medaljörer på fem kilometersloppet, Jonas Hagelin och Mats Erixon, grattis gubbar! Jag kunde kanske hävdat mej där åxå? Men om jag ökar träningen då?

Den överlägset bäste löparen både i tid och populariet är utan konkurrens Mustafa ”Musse” Mohamed! Han är populär och tar sej tid att bli fotograferad, prata med alla och skriva autografer. En fantastisk representant för svensk långdistans löpning! Men han måste snart lära sej hur man springer maraton!

Mustafa "Musse" Mohamed vann Åsaloppet överlägset!

Mustafa ”Musse” Mohamed vann Åsaloppet överlägset!

Dagens Aktivitet: 10 kilometer i Åsaloppet på 41 något.

 
 

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: