RSS

St Olavsloppet -13 del 11

08 Jul

Vilhelmina IK Skidor = Dalasjö IK Framåt.

Vi var och hälsade på nr 77 Vilhelmina IK Skidor i Åre en kväll och då visade det sej att de flesta var barn till dom i Dalasjö IK Framåt som jag sprang med för tjugo år sedan i Vindelälvsloppet! På så vis hade jag relationer till de flesta sedan lång tid tillbaka. Thomas Mikaelsson som är lagledare där nu sprang för Dalasjö när han var 12-13 år, nu är han nästan 40!

Förrförra året ringde han mej och undrade om han kunde få några tips om St Olavsloppet. Jag gav honom bland annat tipset att han skulle göra något speciellt så att man hela tiden kände igen dom. Året efteråt sprang jag en och en halv dag utan att veta att dom med någon sorts ful vit kjol var Vilhelmina Skidor, Thomas lag! Oskar Lönnberg den lille talangen i Dalasjö dök upp i laget förra året och fick dejavu-känslor!

Thomas höll 3.15 tempo på sina sträckor under St Olavsloppet!

Thomas höll 3.15 tempo på sina sträckor under St Olavsloppet!

Dalasjö IK Framåt och Göteborgarna (mitt lag) var de stora showlagen i Vindelälvsloppet efter det att vi träffats första året där uppe. Nu går det rykten om att Vilhelmina IK Skidor ska ta upp den traditionen igen, gött!

Dagens Aktivitet: 17 kilometer jobbig runda

 

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: