RSS

Midnattsloppet Göteborg

24 Aug

Idag har jag inte varit med och tävlat! Det gjorde inte så mycket, det var 14-15 000 andra som deltog. Midnattsloppet är väl mer en folkfest än en löpartävling! På herrsidan var eliten stark då de tre första var från Afrika, på fantastiska tider! Precis över 30 minuter på en tuff och teknisk svår bana. På damsidan var det däremot ett svagt startfält, segrartiden var 38,26 för Karin Nilsson. Varför kommer inte de bästa tjejerna?

Nej, Midnattsloppet är ett jippo, en folkfest för motionärer. Att det är övervägande motionärer märks på toalettköerna innan loppet! Ok för att det var för lite toaletter men nybörjare på tävlingar dricker alldeles för mycket och för länge innan start! Sista timmen innan start ska man absolut inte dricka för då blir toalettbesöket oundvikligt.

Det som är roligaste med Midnattsloppet är utan tvekan att man springer i mörker, i sommarnatten!  Massor av orkestrar och samba, precis som i Rio! Sedan är jag ju extra intresserad av att klä ut mej för att roa publiken. Har faktiskt vunnit Maskeraden fem gånger i Stockholm, i rad! Tyvärr är det svårt att hitta de utklädda men flera hade fattat att för att synas måste man vara utklädd och ha belysning!

Rosa tanter

Rosa tanter

Dagens Aktivitet: Cykeltur på en timme.

 

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: