RSS

Li-ning Whisper

28 Aug

Li-ning Whisper Running Shue var en besvikelse. Det stora problemet med den och med massor av andra skomodeller är sulan! Något ljushuvud har kommit på att sulan ska andas för att bli svalare. Över hela sulan är det ”andningshål” för att släppa in luft när du springer. Det fungerar inte!

Genial konstruktion .....

Genial konstruktion …..

Sten

Istället kommer det in stenar i hålen och fastnar. Ofta fastnar de så hårt att det inte går att få ut dom utan verktyg. En gång sprang jag ett lopp på 18 kilometer med den typen av hål. Stannade två gånger för att försöka få bort stenen som fastnat men det gick inte. Jag fick ett ”punkt” blåmärke på fotsulan som ömmade flera dagar efteråt!

Blöt

Sedan är det ju en lysande idé att ha hål i sulan när man springer på vått underlag, så att man blir plaskblöt inne i skorna! Till och med de som tillverkar skyddskor har anammat det ”lysande” idéen med andningshål! Det innebär att hålen blir som en vacuumpump, så att allt damm som ligger på golvet, sugs in i skon istället, genialt! På det viset behöver du aldrig tvätta sockorna – det är bara att slänga dom!

Det värsta är att ”ljushuvudet” som kom på det med andningshål första gången får efterföljare. Vi människor är efterapare i absurdum, för att känna oss trygga!

Dagens Aktivitet: Kickbike varvat med löpning cirka 10 kilometer

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 28 augusti, 2013 i Löparskor

 

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: