RSS

Handelsbanken Loppet -13

31 Aug

Handelsbankenloppet i Stenungsund är lika med ”backen”

Backen hade inte försvunnit men i år gynnade den mej! Högt tempo från start men jag försökte hålla igen lite, då jag kände till vad som skulle komma lite längre fram. När backen dök upp första gången tror jag bestämt att jag närmade mej Pernilla Sävestrand något, hon vann fem kilometer sedan. Blev lite piggare i backen vid andra varvet då Ulf Johansson stod där och skrek att jag ledde sextio klassen, kul men ……. Jo, när backen kom för andra gången så lyckades jag springa ifrån en och komma ifatt och förbi en annan löpare. Banan är hård och publiken fåtalig men funktionärerna positiva!

Peter

Peter Flemsjö med el pantero, fotograf okänd,

Det började regna efter loppet, var det för att jag inte hittade någon dusch? Därför har jag ingen resultatlista med med hem, på loppets hemsida lär den dröja! Ok, det är ett lokalt lopp men arrangörena skulle tjäna på snabbare resultatlista och en dusch i anslutning till start och mål. Tävling centret är trevligt!

Starten har just gått .....

Starten har just gått …..

Det märks att det är ett lokalt lopp då ungdomsklasserna är stora, jättebra! Bygg vidare på det! Men det hade varit kul att springa genom köpcentret!

Dagens Aktivitet: 10 kilometer på 43 minuter, tror jag?

 
 

Etiketter: , , , ,

3 svar till “Handelsbanken Loppet -13

  1. mattias242

    1 september, 2013 at 01:44

    Härligt att du gillar backen. Du har rätt i att vi behöver fixa snabbare info om resultat. Ombyte och dusch närmare tävlingscentrum står definitivt på önskelistan.

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: