RSS

Hemsida

01 Sep

Proffs!

I framtiden ska jag försöka att leva på min löpning. Detta genom att hålla föredrag, blogga, träna andra, ha personlig träning, hjälpa tävlingsarrangörer, ja, vara löparkonsult! För att det ska bli klararare med vad jag har att erbjuda ska jag förändra min hemsida – i många steg. Det kommer att märkas framåt i tiden, det gäller att vara uppdaterad, både ni som läsare och jag som bloggare. För att det ska bli möjligt för mej att bli ”proffs” på löpning, gäller det ju, att ni vill ta del av mina kunskaper.

Kunskapen du äger är värdelös – det är kunskapen du delar med dej som har värde!

Hemsida västerut .....

Hemsida österut …..

Pantern Running Club i Lindome

Sedan många år har jag träning tre gånger i veckan i Lindome. Nu till att börja med är det en gång i veckan i Kungsbacka. Det är Rosapanternspringer i Kungsbacka som utvecklingspotentialen finns, det bor nästa 70 000 personer i kommunen. Statistiken säger att hälften tränar löpning en gång i månaden, det betyder massor av människor som snart kan bli löpare! Det gäller bara att alla ni som är med försöker att få med alla som ni känner eller kommer att lära känna! Det gäller att programera om innevånarna till löpare! Men det ska inte vara omöjligt, allt ju är föränderligt i vår värld utom hur du blir bättre löpare, se § 10 Det finns många sätt att bli dålig på men bara ett sätt att bli bra: TRÄNING!

Träningsvärk!

För att utvecklas och bli bättre måste man tänja på gränserna. När man gör det blir det träningsvärk, i en eller två dagar! Om du inte har det så har jag som tränare och du som elev misslyckats. Tänk på det när du har ömma och värkande muskler! Och i morgon är det dags att skaffa sej ny träningsvärk! Vi ses klockan 18 på Kungsbacka Torg!

Dagens Aktivitet: Över 190 minuters LSD!

 

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna en kommentar