RSS

Lidingöloppet 2

22 Sep

Denna helgen blev det ingen tävling! Jag får ladda extra för nästa helgs stora begivenhet, Lidingöloppet! För första gången ska jag bara springa 10 kilometer. Det är distansen för min åldersklass. Det är ju inte min favoritdistans på något vis men jag ska försöka att springa så bra som möjligt. Lidingöloppet är nog årets roligaste tävling, bra underlag, många löpare och stor publik. De flesta i publiken är säkert löpare men det betyder ju att de vet vad de applåderar och hejar på! Jag har ju dessutom varit där i många, många år nu och lärt känna massor av löpare. Första gången var väl slutet på 1980-talet. Det är alltid lika roligt att åka upp till Lidingö.

Fick specialnummer ett år .....

Fick specialnummer ett år …..

Fest??

Det som är sämre är att det inte finns någon samlingslokal, för den mindre stad som åker upp varje år. Tillråga på allt, så stänger och släcker hela ön klockan 23!? En stackars löparelev som jag tränat några år drabbades då han ett år råkade komma till masslogin efter 23. Han blev inte insläppt och fick åka in till Stockholm och ta in på hotell! istället?

Mässa?

På senare år har sportmässan bara blivit sämre och sämre. Huvudsponsorns konkurrenter får inte samma villkor med försäljning och kommer därför inte. Det har mer och mer blivit en ”marknad” för en massa oväsentliga produkter!

Dagens Aktivitet: 20 kilometer LSD

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 22 september, 2013 i Löpartävlingar

 

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: