RSS

Galgbergsloppet

12 Okt

Sedan gammalt vet jag att spåren på Galgberget i Halmstad är fina, grusstigar och gott om bokskog. Rötter och stenar längs spåret var vitmålade så att de lättare skulle upptäckas. Banorna var utmärkta och likaså funktionärerna längs banan.

Få startande

Lite över hundra startande med övervägande ”tävlingslöpare” i alldeles för många klasserna. Vem vill vara ensam i sin klass? Det var nystart för loppet men ändå det 76:e i ordningen! Då kan man begära lite mera av arrangörerna. Vägvisning på Galgberget till exempel, omklädning närmare än andra sidan stan. Vätska efter loppet borde kunna ordnas. Efter lång väntan blev det någon sorts prisutdelning men bara till en dam, Sandra Södergren och en herre, Robin Lindgren, han hade åkt hem! Det blev några lottade priser men flera var hemresta då.

Inför starten på fyra kilometer

Inför starten på fyra kilometer

Resultatlistorna på plats efter loppet var på backen och skrivaren av sämre kvalité. Resultaten kom snabbt på hemsidan men stämmer de? Jag hade två löpare precis före mej men bara en i resultatlistan. Jag tänkte springa 10 kilometer men det saknades tydligen, ja hur många meter? Det finns en del att förbättra efter 76 (!?) år!

Dagens Aktivitet: 9,9 (?) kilometer tävling på 41.30.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 12 oktober, 2013 i Löpartävlingar

 

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: