RSS

Att springa långt (4)

23 Nov

Maraton värre!

Jag var nöjd att jag så förhållandevis lätt klarade att springa 100 kilometer. Det säger jag bara, det är mycket värre att springa ett maraton! Ett maraton springer man för att göra en tid, 100 kilometer försöker du bara genomföra! Nu visste jag att det inte var så svårt, nog med det!

Femtiotvå veckor senare ringer det i telefonen: -”Du har inte anmält dej till årets 100 k”. – ”Nej, jag har klarat av det nu!” – ”Men, men vi har ju kallat in TV-sporten till årets lopp, bara för din skull! -”Va?” -”Du måste ställa upp!”

Inte förberedd på detta

-”Ok”  sa jag, ”men jag är definitivt inte förberedd för detta.” Ställde upp för att genomföra 100 kilometer ännu en gång. Det gick något långsammare denna gången men det var inga större problem att orka med hela sträckan.

Fräsch i munnen,

Fräsch i munnen,

I Sport Spegeln i TV på söndagkvällen var ett inslag från loppet. Inslaget var väl tre minuter långt. Några av konkurrenterna sprang i sändningen i en minut! De övriga två minutrarna borstade jag tänderna! Diskuterade samtidigt med moster, om varför det var viktigt att borsta tänderna under loppet och hur det kändes i kroppen. Inte en enda bildruta när jag sprang!

Är det någon annan som borstat tänderna i Sport Spegeln, iklädd panter dress??

Dagens Aktivitet: Vila inför nästa säsong.

 

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: