RSS

Hår

24 Nov

Babyhår

Jag har alltid haft ”babyhår”, tunt och omöjligt att skapa någon frisyr av.  Under många år tänkte jag på att jag skulle raka av det istället. Det fanns två kändisar då som var rakade: Yul Brynner och Telly Salvalas båda invandrande, skådespelande amerikaner. Jag använde då som nu, nästan alltid huvudbonad, speciellt på vintern. En gång på senvintern 1989 när gick ut på krogen, blev jag stoppad i dörren. Vakterna påstod att jag var för ung, det var tjugoårsgräns – jag var trettiosex! Det hela berodde på att jag bar hatt, det gjorde ingen annan då! När jag då tog av hatten, så bad vakterna om ursäkt och släppte in mej. De bedömde först mej efter ansiktet och sedan efter det tunna håret.

Med

Med

När jag senare på sommaren åkte upp med ett lag till Vindelälvsloppet, bestämde jag mej för att nu är det dags. Jag ville inte längre bli bedömd efter mitt hår, skalliga har inget hår och då är det svårare att avgöra åldern.

Jag bad Dan Norberg att följa med in i duschen, för att först klippa bort allt hår. Sedan rakade jag bort det som blev kvar. Dan rusade efter att han sett resultat ut med tårar i ögonen. Han tyckte det var hemskt, jag var nöjd!

Utan

Utan

Och det är jag fortfarande!

Dagens Aktivitet: Elva kilometer löpning.

 
 

Etiketter: , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: