RSS

Blödande bröstvårtor

09 Jan

Jag tränar massor av människor och jag tränar själv en hel del. Ett problem som uppstår hela året men som är extra vanligt på vinterhalvåret, är blödande bröstvårtor. Så fort det är lite kallare ute och man måste använda underställ så skavs det hål på bröstvårtorna, när man springer lite längre. Speciellt om det regnar minsta lilla.

Det känns

Det känns

Jag var inne i Göteborg och pratade om problemet i en sportbutik. Fick då rekommendation om Falke funktionsplagg som skulle vara extra mjuka och bekväma. Vad hände vid första träningspasset,14 kilometer, om inte en blödande bröstvårta. (se bild) Dessutom frös jag om överkroppen hela passet, det var sex plusgrader!

Brynje

Jag har tidigare använt mej av Brynje underställ. De är svåra att få tag i idag, då de antagligen inte har någon återförsäljare i Sverige. Under alla de år jag använt Brynje har jag aldrig råkat ut för blödningar eller att jag frusit. De nya underställsprodukterna som kommit in på Svenska marknaden, har kommit via massiv marknadsföring! Inte för att de är bra! Måste hitta till Brynje igen!

Dagens Aktivitet: 89 minuter löpning med fartökningar.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 9 januari, 2014 i Löparkläder

 

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: