RSS

Allergi

19 Jan

Det har snackats mycket denna veckan om hur allergierna ökar bland oss i västvärlden. Vårt immunförsvar vet inte längre vad som är bra för kroppen och vad som är dåligt. Att vi är så ”renliga” och att det dyker upp nya kemiska ämnen hela tiden bidrar till ökningen. Det diskuteras nu att stärka vårt immunförsvar när vi är små så att försvaret klarar av fler och allvarligare sjukdomar”. Hur det blir i framtiden får vi se.

Tjejerna är beredda att ge sej ut och

Tjejerna är beredda att ge sej ut och

Här och nu kan vi redan stärka vårt immunförsvar. Träning under svåra förhållande i skog och mark! Att inte bara tänka på bekvämlighet gör kroppen starkare. Jag har själv i ur och skur tränat och med hjälpa av varierad kost klarat mej bra. Ett sätt att se hur starkt immunförsvaret är, är hur ofta du är förkyld? Med hjälp av träning och ibland ett tillskott av Fisherman’s Friend var jag förkyld 1989, då var jag borta från jobbet i två dagar. Efter det har jag inte haft någon riktig förkylning!

Dagens Aktivitet: 15 kilometers varierad löpning

 
 

Etiketter: , , ,

Ett svar till “Allergi

  1. torsten

    22 januari, 2014 at 10:07

    Hej Lennart, jag håller med dig i ditt inlägg. Även jag kan hålla mig frisk med motion, Bara att kämpa på även om det är mörkt och lvått. Efteråt känns det gött i kroppa. Fisherman¨s numera alltid inom räckhåll.

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: