RSS

Shut up – kyckling

18 Apr

Ja, då var det påsk och lite längre ledighet. Jag har byggt om en trädgårdsdamm hos morsan idag så det var ingen slödag. Den gamla dammen började läcka så det blev till att byta gummiduk.

Glad Påsk tycker Ugglarps borna å jag!

Glad Påsk tycker Ugglarps borna å jag!

Leif Nilsson en gammal stjärnlöpare från Göteborgs SK, berättade en rolig historia för några år sedan – om löpning. Han hade flyttat ner från Norrland, där han varit duktig skidåkare och löpare. När Leif sprang sin första tävling i Göteborg låg han direkt i täten. Han la sej som tvåa och bara följde med. Efter ett tag sprang de båda i täten på en rullstensås där det var milsvid utsikt i alla riktningar. Plötsligt sa han som ledde. ”Kolla vilken fantastisk utsikt det är här”! Leif började titta åt olika håll och samtidigt ryckte han som ledde. Ledaren fick en liten lucka och den var tillräcklig för att han skulle nå det närliggande målet först.

Leif blev lurad på segern den gången men aldrig mer. Istället använde han samma taktik i några tävlingar efteråt. När Leif Nilsson inte blev lurad själv så var han en vinnare!

Dagens Aktivitet: Trettio minuters snabbdistans.

 
1 kommentar

Publicerat av på 18 april, 2014 i Löpare

 

Etiketter: , ,

Ett svar till “Shut up – kyckling

  1. suneson

    19 april, 2014 at 12:47

    Skojig bild!
    På tal om att snacka med en medtävlare. På Hässelbyloppet genade en löpare över en gräsmatta. Jag låg bakom och skrek ”fusk”, luften gick ur löparen och jag kunde passera honom.

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: