RSS

Växjöloppet

28 Apr

Det går inte många lopp den första maj trots att det är en röd dag. Jag var tävlingschef för Fjärås Vårlopp och då flyttade jag det loppet till den första maj och gav det en ny sträckning, över Bräckan. Jag hade bara ansvaret ett år och sedan lämnade jag det vidare men då lades loppet ner – synd på bra datum och trevlig sträckning.

Det jag skulle skriva om här var istället Växjöloppet som går just den 1 maj. Jag har sprungit loppet några gånger och det är ett bra och välarrangerat lopp. Det enda negativa jag kan komma på är att efteranmälningsavgiften tävlingsdagen är dubbelt så stor som ordinarieavgift, 400 kronor mot 200 kronor. Jag vill inte betala 400 kronor för ett lopp som bara går i skog och på stigar. Inga bilavstängningar och därmed lätt att arrangera.

Växjöloppet, Frida Svensson fick någon att stödja sej mot efter loppet! Ur Smålandsposten.

Växjöloppet, Frida Svensson fick någon att stödja sej mot efter loppet! Ur Smålandsposten.

Trots det är det trevligt, finns både halv och mil distans och det är ju bra att få en halvmara nu, innan den stora begivenheten på våren, Göteborgsvarvet. Men om det är någon som ska ner till Växjö, åker jag gärna med! Bara ring!

Dagens Aktivitet: 4 mil cykling och 9 kilometer löpning.

 
 

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: