RSS

GöteborgsVarvet -15 5 (5)

27 Maj

Musiken

Jag bestämde tidigt att jag skulle bjuda upp någon att dansa med när det spelades musik längs banan. En del orkestrar missade jag för att de inte hördes eller tog paus just då jag passerade. En orkester skulle ta fika paus när jag kom dit! Visserligen är GöteborgsVarvet för långt utdraget men en detalj som är betydelsefull för oss löpare är just musiken. Då tycker jag att orkestrarna ska spela för alla löpare, inte bara täten och sedan ta upprepade pauser. Vid pauser så borde de spela pausmusik!

Discjockeys längs vägen spelar hela tiden, det är förträffligt. Att orkestrarna har olika repertoar är bra men de måste höras över löparlarmet! Några som spelade spelmansmusik, utan högtalare hördes inte alls!

Stickgraffiti kan ju skydda  för krockar!

Stickgraffiti kan ju skydda för krockar! Här i Kungsbacka.

Orkestrarna ska placeras direkt bredvid eller mitt i banan. Varför inte som övergångsställe? De som står i kurvan efter Elfsborgsbron och Kanel (tror jag) står bra men för långt ifrån löpartåget. Dessutom bör det stå vad de heter, det är ju deras marknadsföring, så jag kan boka någon till min fest.  Discjockeys däremot kan ju vara en bit ifrån, men även där med artistnamn.

Dagens Aktivitet: Innebandy i en timme.

 
 

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: