RSS

England Runt -15

30 Maj

Snacka om proffsigt arrangemang trots ett tråkigt regnväder. Men England Runt har haft tidtagningschip tidigare och jag hjälper till att visa hur det ska sättas fast!

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga .... paraplyer!

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga …. paraplyer!

När starten gick märkte jag direkt att jag sprungit tävling igår kväll. Det värkte i lårmuskulaturen. När jag sprungit två kilometer och låg efter Pia Karlsson insåg jag att det var tid att visa varför jag hade vilde-utstyrsel idag igen. Ut i buskarna och sedan dyka fram under det enkla språkbruket -”ööhh,ööhh”! Gjorde det ett par gånger innan delningen av banorna. Låren blev något bättre så jag började springa något mindre långsamt. Passerade några å gav dom ett slag med klubban, de behövde ju öka tempot!

Kom ifatt några som jag kämpat länge mot  och bestämde mej för att ta sällskap med en tjej där. Hon.sprang tekniskt bra med allt utom fotisättningen. Vi peppade varandra i några kilometer och sprang om några stycken, jag tror en eller två andra tjejer.

Efter målgång! Foto mamma Gunnarsson.

Efter målgång! Foto mamma Gunnarsson.

Jag fick med klubba i hand släpa henne över mållinjen …. i håret! Olivia Gunnarsson som hon hette fick bronsmedalj på 10 kilometer i England Runt som belöning.

Dagens Aktivitet: En mil i terrängen.

 
 

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: