RSS

Hallands Ultra 1 (4)

06 Jun

Från Möllegård till Kaneberg är det fem mil, om man springer lite omvägar. Båda platserna ligger utanför Halmstad. Jag tänkte prova hur långt jag orkar springa inför Vasaloppet Ultra.

Från Hallands Ultras hemsida!

Från Hallands Ultras hemsida!

Nästan alla hämtade ut sina tidtagnings chips och den minimala nummerlappen vid starten. Som vanligt vågade ingen gå fram till startlinjen, har det med den svenska ödmjukheten att göra? Då är väl jag inte det! Hamnade längst fram fast det fanns många som borde stått där istället för mej. Först sprang vi till Prins Bertil stig och sedan följde vi den till Slottet i Halmstad. Hade följe i början med en hisingskille som gärna startade för fort. Jag lyckade hålla nere hans hastighet i knappt en mil. Därefter hade jag följe med en göteborgstjej i cirka 15 kilometer. Vi passerade halvmaran på cirka 1.55, det var bra.

Blev nödig och fick skavsår mellan benen och då försökte jag avhjälpa det, det skulle jag inte gjort! Stannade till och strax började Spurtpriset, en två kilometer lång, rak, konstant uppåt gående grusväg.

Dagens Aktivitet: 50 kilometers förflyttning.

 
 

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: