RSS

St Olav -15 Utvärdering 4 (10)

03 Jul

Lagtävling!

St Olavsloppet är ingen lagtävling/lagstafett men det borde den vara. En lagtävling är ett antal personer (laget) som ska förflytta sej från Trondheim till Östersund eller vise versa. Om någon blir sjuk/skadad, inte får ledigt, krockar eller något annat så får återstående lagmedlemmar lösa den uppkomna situationen.

Som det är idag så ringer/sms:ar man upp någon man (män är snabbare) att ta sej till växlingen och springa sträckan och sedan ta sej tillbaka till sin bil. Eller tar man kontakt med känd löpare från loppet och ber honom ta sträckan. Eller tar kontakt med arrangörerna som vidare förmedlar någon som kan springa för flera lag. Det är väl inte så noga om löparen är en fullkomlig främling, ingen träffar ju ändå honom. Tur det finns nummerlappar!

Det är lite svårare att lösa detta för de som bor 50-100 mil från växlingen. Kan det bero på detta att St Olav är en liten lokal tävling??

Jag fick kontakt med två tjejer via arrangörerna. Men de var krockskadade och fotskadade och kunde inte hjälpa till så mycket. Men springa i andra lag gick fint!

Vind och duggregn vi forsen!

Vind och duggregn vid forsen!

Därför delade Eskil d.ä. och jag sträckan mellan Sandvika och Åre själva. Vi klädde oss efter vädret. Vi var ett lag – om än litet!

Stövlar mot fukt!

Stövlar mot fukt!

Dagens Badtemperatur: 18 grader.

Dagens Aktivitet: 45 minuter löpning med bad.

 
 

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: