RSS

Varbergsloppet -15 3 (3)

29 Jul

Det stora problemet med Varbergsloppet är …. Varbergs kommun. Vill inte kommunen att det ska komma besökare till olika evenemang och tävlingar? Inte minsta lilla hjälp att bli av med bilen, som man oftast har med sej! Det blir till att köra varv efter varv och leta plats i en stad, som man inte känner till på minsta vis!

I år hittade jag ett parkeringshus, inte så långt från Societetshuset. Tänkte att det brukar inte vara så många, som vill åka in i sådana hus. Så fort jag kom in på infarten märkte jag att det var en dålig idé! Fick följa med kön in men lyckades få alla bakom att backa ut igen, de som kom uppifrån, upplyste om att det var helt fullt! Hur svårt kan det vara att upplysa om det, innan man hamnar i en kö som går till översta plan och ner igen!

P-skiva är bara för lokalbefolkning, inte turister!

P-skiva är bara för lokalbefolkning, inte turister!

Och det här med P-skiva. Hur hitta en sådan när man inte kan bli av med bilen? Sen gäller den i två (!) timmar. Varbergsloppet började vid 12, jag kom därifrån vid 19-tiden! Då hann jag ändå inte besöka någon restaurang eller nattklubb!

Skärpning Varbergs kommun!

Dagens Aktivitet: Cykeltur på 120 minuter.

 

 
 

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: