RSS

Nummerlapp

04 Sep
Nummerlapp!

Nummerlapp!

Här är ett exempel på en nummerlapp, som är mindre bra, från Ultravasan. Nummerlappen ska bäras på framsidan av kroppen och tala om för publiken vem det är! I detta fallet talar det om att det är en M, trots att det nästan alltid syns på deltagaren! Numret är som sagt helt ointressant, då jag har ett chip runt benet. Med minibokstäver står mitt namn och att jag är svensk! Namnet är det enda intressanta! Nationalitet är ganska ointressant, namnet avslöjar ofta det! Reklamnamnet bryr jag mej inte om, i detta fallet är det OK. Asics är bra löparskor!

Karta

Tanken med den upp och nedvända kartan är att deltagaren ska kunna se var hen är, vätske & matkontrollerna och banprofilen. Tanken är god men den är alldeles för liten och plottrig! Jag hade inte minsta nytta av den, det gick ju inte att se vad det stod. När jag passerade Evertsberg sa funktionärerna, att nu är det bara utför in i mål. Det kan jag tala om att det inte är! Har de inte hört talas om Lundbäcksbacken?

Morgondagens Aktiviteter: Två lopp!

Dagens Aktivitet: SD på Kickbike i 20 minuter.

 
2 kommentarer

Publicerat av på 4 september, 2015 i Löpartävlingar

 

Etiketter: , , ,

2 svar till “Nummerlapp

 1. Stockholmarn

  5 september, 2015 at 09:55

  Banprofilen på nummerlappen var perfekt för oss motionärer som hade tid att stanna och läsa den i lugn och ro. Du har rätt i att den var plottrig. För er som bara körde på utan stopp förstår jag att den var oläsbar.

  Jag antar att siffrorna underlättar för speakern att söka fram namnen på löpare när de är på väg in till kontrollerna så att hen kan ropa ut det och lite relevant info till publiken. Annars håller jag med om att numret är rätt menlöst.
  /Jocke
  Ps tack för alla goda löpartips som jag fick under ultravasans första timmar 🙂

   
  • rosapanternlennarthansson

   18 september, 2015 at 04:54

   Det var trevligt att gå med dej! Tyvärr tappade jag tempo sedan. Sprang ifatt ”repet” men då fick jag ont i fötterna och kramp. Gick av vid 71 km!
   Såg att du kom i mål, grattis! Men nästa år!
   Lennart

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: