RSS

Karlstad Stadslopp -16 2 (2)

19 Jun

Med kort varsel åkte jag igår till Karlstad. ”Sola i Karlsta” var det, som vanligt? Det blev ganska tryckande och det var ganska många som led av det trots bara en mil. Ja, av någon konstig anledning så hade även lagt in en halvmara? Det var inte många som nappade på det och de fick springa ganska ensamt andra varvet!

IMG_6552[1]

Prispallen i lagtävlingen! Etta LK Spring Åmål!

Bästa publiken

IMG_6555[1]

Skönt före, under å efter loppet!

Banan är väldigt centralt hela vägen och det betyder att publiken är stor och väldigt uppmuntrande. Min form är inte på topp så ganska snart insåg jag att med den stora publiken fick det bli mer betoning på ”show”! Jag vet inte hur många livemusik ställen det var längs banan, kanske tio, men jag stannade vid alla och dansade solo eller med någon hugad ur publiken! Att föreslå dans med någon medlöpare är meningslöst, då kan de få 10-15 sekunder sämre tid! Strax innan mål fick tävlingschefen Jennie en kram, även om hon rynkade på näsan. Jag badade i Sundstatjärn – innan målgång.

 

Dagens Aktivitet: 175 minuters LSD.

 
1 kommentar

Publicerat av på 19 juni, 2016 i Löpartävlingar

 

Etiketter: , , ,

Ett svar till “Karlstad Stadslopp -16 2 (2)

  1. Jan Mikael

    19 juni, 2016 at 07:32

    Bra jobbat! Kul å se dig i Karlstad – du sprider verkligen glädje och lyser upp likt Sola. Trodde ju vi hade sprungit i mål samtidigt men såg nu att du hade badat innan målgång. Hahahaha – så jäkla rätt! Sån härlig inställning! Mitt nästa mål måste bli ”milen sub50 inklusive ett bad i en närliggande sjö”. 🙂 Hälsningar Jan M från Skövde

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: