RSS

Midnattsloppet Malmö – 16

28 Aug

Jag har tävlat mycket i trettio år men antagligen aldrig upplevt bättre – väder! Före loppet var det strålande solsken och klart över 20 grader. När solen gick ner strax innan 21.30, när första start gick, blev det 15-16 grader. Trots att vi springer längs Öresund var det fullständigt vindstilla och det är inte vanligt. Den enda som kunde prata svenska på herr prispallen nämnde åxå den ovanliga väder situationen. Vi gick hem till Vandrarhemmet i bara löparkläderna och det var som sommarnätterna under fotbolls-VM 1994!

IMG_6716[1]

Start och mål är vid Stortorget. Här renoveras Rådhuset, bakom en tryckt presenning!

Mitt i natten till söndag bildades ett ovanligt moln över Malmö. Det började att åska och sedan vid sextiden öste regnet ner i några timmar.

Det var med andra ord perfekta förhållande att springa men trots det blev min tid inte märkvärdig. Innan start sträcker löparna upp armen och avlägger ”löpareden” att visa hänsyn och vara glad. Dessutom hålla till höger om man springer långsamt så att snabblöpare kommer förbi till vänster. Eden lästes upp av en tjej på skånska, det var kanske därför den inte åtlyddes!

Gårdagens Aktivitet: Malmö Midnattslopp på 46 minuter.

Dagens Aktivitet: Vila

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 28 augusti, 2016 i Löpartävlingar

 

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: