RSS

Nakenlöpning del 3 (3)

23 Okt

”Unplugged” eller” Nakenlöpning” är självklar för att bli framgångsrik löpare. Har man inte mer motivation än att man måste ”plugga” in sej på något elektronisk sätt, blir man inte framgångsrik. Då kommer motivationen att vara under en kort tid. Att bli löpare är ett långt och tålamodskrävande arbete. Att då njuta av omgivningen är viktigt för att inte tröttna direkt.

IMG_6685[1]

Jag sa till Japhet att han måste förbättra sin spurt – det gjorde han och vann Lidingöloppet för tredje gången – i en spurt!

Redskapet som ska tränas är den egna kroppen och ju mer du ”upplever” den desto mer kan du ”avgöra” vad den kan. Elektroniska prylar begränsar och gör så att du inte ”upplever” din kropp på rätt sätt! När det blir nya världsrekord på olika distanser i löpning så går nästan alltid andra halvan snabbare än första. Att då titta på pulsmätare eller klocka gör att du inte tror det är sant. Kroppen ska begränsa, inte en klocka! Att alltid springa ”naken” är din möjlighet att känna din egen kropp, riktigt bra!

Dagens Aktivitet: Vila

 

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 23 oktober, 2016 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: