RSS

Kattegattleden

12 Sep

Det gick ju inte så bra förra gången Ingemar och jag skulle cykla till Varberg. Men skam den som ger sej! Planen var Lerkil – Gullbrandstorp t.o.r, det blev Lerkil – Heberg, Heberg- Åsa. På vägen ner mot Gullbrandstorp var det mulet och blåsigt, mycket blåsigt. Det var jobbigt varje gång leden gick mot havet. Med några energirika stopp klarade vi det ganska bra. Sadeln är viktig och det är svårt att hitta en för rumpform och sittställning. Många byten av sittställning blev det, speciellt på vägen hem.

Inför start med Ingemar!

På vägen ner trodde vi det var cirka 4 mil från Falkenberg till Halmstad. Det vi såg på skyltarna i Falkenberg var istället 5,6! Vi kortade turen och fick skjuts istället.

Här vaktar jag!

Hemresan började cirka 50 minuter tidigare på morgonen, innebandyn på kvällen måste genomföras. Samma vind men nu med tillägg av duggregn. Duggregn ända till Åsa där solen plötsligt tittade fram. En välbehövlig lunch där och sedan sista biten hem, gott om tid. Vid Dotetorp ”kraschade” min cykel, något med kedja och kedjeskydd. Vi insåg direkt att det inte går att fortsätta! Tur att telefonen och arbetsgivare finns!

Dagens Aktivitet: Cykeltur på annan cykel.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 12 september, 2020 i Upplevelser

 

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: