RSS

Finalloppet -20

01 Nov

Detta var bra gjort, Lennart Andersson! Ja, att genomföra ett gammalt klassiskt lopp för trotjänarna. När andra lopp, som genomförs nu, bara satsar på elit så satsade Finalloppet på dem som hållit igång loppet i alla år. För att bli inbjuden krävdes minst 20 års tidigare deltagande. Jag var med som en av dem som just kommit över 25 (tror jag). Det var cirka 40 som blev inbjudna och 14 tackade ja. Några mer startade som egentligen inte hade över 20 starter deltog men vi blev väl cirka 30.

Vädret var bra!

Eftersom det var ett så bra initiativ tänkte jag ta den längsta sträckan, 19 km, som är i längsta laget för mej. Och det var det! sjutton kilometer gick det bra men sedan ”orkade” inte huvudet plåga kroppen mer. Tror att det var sju startande på långa. Jag var sexa ända till 600 meter från mål där en ”grabb” sprang om mej ,trots att enligt eget utsago var trött. Märktes inte!

Men vi skulle haft nummerlapp eller Finalloppslapp på oss och fått officiell tid! Hatar virtuella lopp – betala för egen tidtagning??

Dagens Aktivitet: Vila

Gårdagens Aktivitet: Finalloppet på 1.06

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 1 november, 2020 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: