RSS

Om vår värld

22 Dec

Två av världens skarpaste hjärnor har sagt följande: Albert Einstein -” Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka!” Greta Thunberg om COP26 -” En två-veckors-festival av ingenting ska ändras och massor av bla, bla, bla”!

Politiker har i demokratins namn fört oss till den ”kris” vi idag upplever. Tyvärr vill de tro att det är en ”klimatkris” när det i själva verket är en konsekvens av en felaktig ”livsstil”. Demokrati och mänsklighet fungerar inte när mammon bestämmer. Rika bestämmer och fattiga ska rätta in sig i ledet, är inte allas lika värde!

Det som nu krävs på Global nivå är ny tänk och handling! Bort med alla politiker, Medborgarlön till alla och Greta Thunberg som Världsledare, Albert Einstein har ju redan gått bort.

Lennart RP Hansson, obunden fritänkare

Detta skickade jag till insändarsidorna i Göteborgs Posten, Dagens Nyheter och Aftonbladet. Inget togs ”givetvis” in men dagen efter skrev Håkan Boström i Göteborgs Posten om ”eco-terrorister” där bland annat Greta nämndes, inte jag! Om man har en annan åsikt än ”åsiktkorridoren” är man eco-terrorist (rasisterna är ju accepterade numera)!

Dagens Aktivitet: Vattenspring i en timme.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 22 december, 2021 i Livsstil

 

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: