RSS

Rosapantern!

Vi är födda att gå och springa som människodjur! 

Detta har jag tagit fasta på och i 33 år har jag rest land och rike runt och tävlat i egenkomponerade utstyrslar tillsammans med en rosapanter. Från en vanlig motionär till en ovanlig löpare av världsklass i min ålder. Likt en kändis har rosapantern skildrats i alla medier!

Har spetskompetens som tränare (Solvikingarna, Lindome GIF, Hällesåker IF, Pantern RC) med åtskilliga svenska mästerskap bland deltagarna. Som tävlande (NM silver i maraton & Årets Sportbild i Danmark) med mer än 1200 lopp över hela världen, många av dom som speciellt inbjuden, bla Great Ethiopian Run! Mr GöreborgsVarv med 33 starter, än så länge. Kan det mesta om kost och allt om löparskor, alla personrekord är i sandaler.

Showaren rosapantern som lagledare för ”kultlagen” Göteborgarna, Synsam, Kung Sture. En av sjutton deltagare i Camp Molloy i TV4. Inbjuden som ”fri tänkare” inför Göteborgs 400 års Jubileum!

Håller föredrag, kurser, produktutvecklar och är personlig tränare. Där jag försöker visa hur roligt och nyttigt det är att röra på sej. Det gäller att leva som man lär, långtidsfrisk, var förkyld senast 1989!

I en värld av tyckanden vill jag tillföra kunskap! Specialist att bryta normer och se möjligheter!  Allt positivt löpningen gett ska jag försöka att beskriva i denna dagligt återkommande blogg!

Kunskapen du äger är värdelös – det är kunskapen du delar med dej som har värde!

Välkomna till rosapanterns värld!

 

5 svar till “Rosapantern!

 1. Torsten

  21 oktober, 2012 at 04:08

  Grattis Lennart till en mycket god tid i Växjö! Du tillhör nu det bästa i sverige! Nästa år får jag ställa upp!
  Hälsningar // Torsten

   
 2. Torsten

  5 maj, 2014 at 10:08

  Hej, vi har det jättebra här i Florida. Springer inte så mycket, det är supervarmt. Morgon tur längs med havet i sanden gör att sporren känns bättre. Köpte på din inrådan Altra skor, dessa känns bra men ser lite amatörmässiga ut. Mycket sim i havet är underbart. Hem på torsdag. Sänder med en bild på skorna. Må gott!

   
 3. Josef Boberg

  13 januari, 2016 at 11:48

  Sliter det ej på kroppen att springa mycket ?

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: