RSS

Mjörnmilen -24

28 Maj

Kul initiativ med en ”persrekord” bana som totalt lutar lite, lite utför! Rak GC-väg mellan Gråbo och Sjövik längs Mjörns västra strand. Banan och funktionärerna är loppets stora förtjänst. Värmen var ett problem i år så det var ju lite snålt med bara en vätskestation efter 4,4 kilometer. I slutet måste tilläggas sprang vi genom en ”iskall och mörk” tunnel på flera hundra meter, det var skönt!

Hade nog ätit någon olämpligt innan för toalettbesöken var många och orken liten. Det är ju så att nästan all kraft kommer från magen. För många år sedan blev jag ”förgiftad” av en dålig cider och orkade dagen efter springa 3 kilometer och sedan orkade jag knappt gå! Då blir det jobbigt om det är en halvmara!

Samtal med tvåan och tävlingschefen! foto Ingemar Loeb

Nackdelen med Mjörnmilen är logistiken. Parkerar vid starten och springer till målet i Sjövik, som är trevligt, med massor av mat och dryck. Men sedan ska man försöka ta sej tillbaka till starten för att komma därifrån. Det går några bussar men vi hade med oss cyklar i år. Det hade varit mycket, mycket bättre att bli ut skjutsad till start och sedan springa tillbaka!

Dagens Aktivitet:

 
 

Etiketter: , , , , ,

Lämna en kommentar